Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • jonok 258 posts 474 karma points
    Jan 19, 2017 @ 05:07
    jonok
    0

    MemberListView error in Umbraco 7.5.7

    Great package, I've been using it on a few sites but I've just upgraded a site to Umbraco v7.5.7 and I get the following error:

    Could not load all types from "MemberListView, Version=1.0.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null" due to LoaderExceptions, skipping: . System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly 'AutoMapper, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)

    Are the newer versions of Umbraco using a different AutoMapper version? And if so, is it possible to do another build of MemberListView with this new version?

    Thanks!

  • Robert Foster 394 posts 1460 karma points admin c-trib
    Jan 19, 2017 @ 05:14
    Robert Foster
    100

    hey, I'll take a look over the next week as we'll be using it with an Umbraco 7.5.7 instance soon ourselves; Umbraco 7.5.7 seems to be using version 3.3.1.0 of AutoMapper though; and you may want to check the bindingRedirect for AutoMapper in the web.config and make sure it's correct - should be something like this:

      <dependentAssembly>
        <assemblyIdentity name="AutoMapper" publicKeyToken="be96cd2c38ef1005" culture="neutral" />
        <bindingRedirect oldVersion="0.0.0.0-3.3.1.0" newVersion="3.3.1.0" />
      </dependentAssembly>
    

    If that's all good and still failing, let me know and I'll make some time to investigate over the weekend.

  • jonok 258 posts 474 karma points
    Jan 19, 2017 @ 05:20
    jonok
    0

    Hi Robert - it turns out that section was missing from my web.config, and when I added it, it fixed the error. I must have removed it (or didn't include it) previously when upgrading an Umbraco version. So put this one down to user error :)

    Thanks for your quick response!

  • Robert Foster 394 posts 1460 karma points admin c-trib
    Jan 19, 2017 @ 05:31
    Robert Foster
    0

    Excellent - good to know :)

    Enjoy...

    Rob

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft