Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Mellow 3 posts 73 karma points
    Oct 25, 2018 @ 13:54
    Mellow
    0

    MemberListView no results

    Hello, i have the following issue:

    I have an existing website with a lot of members in it, because the customer needs to approve all members manually, they wanted a bulk approve function. And your package is perfect for that :)

    I've installed the package, only i get the message: No matching results. When i add a new member it shows up in the Manage tab, however when i rebuild the InternalMemberIndexer it disappears.

    Any help would be appreciated!

    Cheers

  • Robert Foster 388 posts 1454 karma points admin c-trib
    Oct 27, 2018 @ 20:00
    Robert Foster
    1

    Hi Mellow,

    What version of Umbraco 7 are you using, and what version of the package? It should be compatible, but I'd need to check as there were some changes at one point that broke the member listing and I had to do an update a few months back.

    Rob

  • Mellow 3 posts 73 karma points
    Oct 30, 2018 @ 08:32
    Mellow
    0

    Hi Robert,

    Thanks for your response.

    Im using umbraco 7.10.4 and package 1.3.0.

    Mellow

  • Mellow 3 posts 73 karma points
    Nov 06, 2018 @ 09:09
    Mellow
    0

    Hi Robert,

    Have you got any idea on how to fix this?

    Greetings,

    Mellow

  • Robert Foster 388 posts 1454 karma points admin c-trib
    Nov 06, 2018 @ 22:46
    Robert Foster
    0

    Can you post your Member Index configuration? can you search for a member using the Examine Management Tools on the Developer section? What is returned? Specifically, look for __Key or __key.

    If the Index isn't working, then you need to resolve that first.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft