Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Vetrivel 4 posts 72 karma points
    1 week ago
    Vetrivel
    0

    Delete.uTaxonomy - could not loaded

    Hi All, I am new to Umbraco, Currenlty we are working with Project migration. I need to use Taxonomy in my web site, So I searched in google, and uTaxonomy helps to create as we want structures output. I referred the following link, https://our.umbraco.com/packages/backoffice-extensions/utaxonomy/

    During Installation: Installed without any problem After Installation: Site could not loaded, It shows the following error,

    Umbraco.Core.Exceptions.BootFailedException: Boot failed.
    

    -> System.Reflection.ReflectionTypeLoadException: Could not load all types from "Delete.uTaxonomy, Version=1.1.1.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null" due to LoaderExceptions, skipping: . System.TypeLoadException on Umbraco.Core.ApplicationEventHandler: Could not load type 'Umbraco.Core.ApplicationEventHandler' from assembly 'Umbraco.Core, Version=8.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'. . System.IO.FileNotFoundException: Could not load file or assembly 'umbraco, Version=1.0.5948.18146, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.

    enter image description here

    I need your support to resolve this issue.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft