Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


This forum does not allow new topics to be created, please use the v2 forum from now on.

  • Julio M. Vivas 57 posts 107 karma points
    Dec 29, 2010 @ 19:02
    Julio M. Vivas
    0

    NullReferenceException

    Hi

    Managed to install v1.3 on 4.5.2 / IIS6 / .NET 4 and the 301 Tree shows and manages the mappings (custom or generated automatically). However, the 404 page now shows

    [NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
    umbraco.requestHandler..ctor(XmlDocument umbracoContent, String url) +2683
    umbraco.UmbracoDefault.Page_PreInit(Object sender, EventArgs e) +1438
    System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) +14
    System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) +35
    System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) +0
    System.Web.UI.Page.OnPreInit(EventArgs e) +8876158
    System.Web.UI.Page.PerformPreInit() +31
    System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +328

    Is there a property we should have on document types for this to work? I think 404handlers.config is configured correctly:

    <NotFoundHandlers>
      <notFound assembly="AutoFolders" type="NotFoundHandler" />
      <notFound assembly="umbraco" type="SearchForAlias" />
      <notFound assembly="umbraco" type="SearchForTemplate" />
      <notFound assembly="umbraco" type="SearchForProfile" />
      <notFound assembly="InfoCaster.Umbraco._301UrlTracker" type="Handler301URLTracker" />
      <notFound assembly="umbraco" type="handle404" />
    </NotFoundHandlers>

    Just before the error the umbraco trace shows

    umbracoRequestHandler    pageXPathQueryStart: '/root'    
    notFoundHandler    Trying NotFoundHandler 'AutoFolders.NotFoundHandler'...
    notFoundHandler    Trying NotFoundHandler 'umbraco.SearchForAlias'...   
    urlAlias    'debt/'   
    notFoundHandler    Trying NotFoundHandler 'umbraco.SearchForTemplate'...   
    umbracoRequestHandler    xpath: '/* [@urlName = "home"]/* [@urlName = "debt"]'   
    umbracoRequestHandler    xpath: '/root/*'   
    umbracoRequestHandler    xpath: '/root/* [@urlName = "debt"] | /root/*'   
    umbracoRequestHandler    xpath: '/root/* [@urlName = "debt"] | /root/*/* [@urlName = "debt"]'   
    notFoundHandler    Trying NotFoundHandler 'umbraco.SearchForProfile'...   
    Unhandled Execution Error   
    Object reference not set to an instance of an object....

    Thanks
    Julio

     

  • Stefan Kip 1613 posts 4130 karma points c-trib
    Jan 04, 2011 @ 11:53
    Stefan Kip
    0

    Looks like this isn't a 301 URL Tracker bug. Try the 'Republish entire site' button (right-click on the 'Content' tree item)

  • Julio M. Vivas 57 posts 107 karma points
    Jan 07, 2011 @ 15:54
    Julio M. Vivas
    0

    Sorry about the delay. You were absolutely right.

    I'll let you know if we have any other issues with this

    Regards
    Julio

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft