Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


This forum does not allow new topics to be created, please use the v2 forum from now on.

  • Anthony Candaele 1197 posts 2049 karma points
    Jul 26, 2011 @ 14:47
    Anthony Candaele
    0

    The given key was not present in the dictionary.

    Hi,

    I just installed the 301 url tracker package (version 1.3) on my Umbraco installation (4.7). Right after the install I got this ysod in the content pane of the Umbraco Backoffice:

    The given key was not present in the dictionary.

     

    I checked the package under 'installed packages' and everything seems fine.

    Just wanted to let you know,

    Anthony

  • Stefan Kip 1591 posts 4073 karma points c-trib
    Jul 26, 2011 @ 14:49
    Stefan Kip
    1

    If you touch the web.config/recycle the app pool, is the error still there?

  • Anthony Candaele 1197 posts 2049 karma points
    Jul 26, 2011 @ 15:18
    Anthony Candaele
    1

    Hi kipusoep,

    My bug report is already somewhat out of date. After the ysod, I looked under the 'Settings' section, but the '301 URL Tracker' node was not there. So I uninstalled the package and reïnstalled it, and this second time, the install went fine. And now everything is working fine!. Maybe it was a glitch in my system, I don't know.

    By the way, this is a great package!

    greetings,

    Anthony

  • Stefan Kip 1591 posts 4073 karma points c-trib
    Jul 26, 2011 @ 15:23
    Stefan Kip
    0

    Thank you! Glad you like it :-)

  • Ted Jardine 98 posts 120 karma points
    Aug 22, 2011 @ 02:57
    Ted Jardine
    0

    Same thing here: install led to same dictionary key exception. Could not uninstall, so tried installing again but this time around no issues. And so far so good! Thanks for the plugin!

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft