Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • karen 186 posts 461 karma points
    Aug 07, 2017 @ 21:37
    karen
    0

    Log disappears when selecting a date

    On the dev server all works fine. On QA when I select a date of a log to view, the whole right panel goes blank. There are no errors in the javascript console.enter image description here

    enter image description here

    The only error in the log is:

    2017-08-07 15:41:57,961 [53] ERROR Umbraco.Core.UmbracoApplicationBase - [Thread 62] An unhandled exception occurred
    System.Web.HttpUnhandledException (0x80004005): Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown. ---> System.FormatException: Input string was not in a correct format.
       at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
       at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
       at umbraco.cms.presentation.create.controls.simple.sbmt_Click(Object sender, EventArgs e)
       at System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e)
       at System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
       at System.Web.UI.Page.HandleError(Exception e)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequest()
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context)
       at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()
       at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)
    
  • Dan Diplo 1463 posts 5637 karma points MVP 3x c-trib
    Aug 08, 2017 @ 08:40
    Dan Diplo
    0

    Hi Karen! I'm not really providing any support on the old Umbraco 6 version as the code-base is so old now. I don't have any Umbraco 6 sites to test against any more.

    If it works in one environment but not the other than a wild guess might be a difference in culture settings that might affect dates. So if one environment used British date format and the other US format, you may get a parsing exception. Typically this could be due to the language settings in Umbraco being different or even if the language setting in SQL or the actual server is different.

    Let me know if you get to the bottom of it :)

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft