Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Frans Jan Poort 2 posts 72 karma points
    Jun 23, 2016 @ 09:28
    Frans Jan Poort
    0

    Migration error

    Hi,

    I'm getting this error after entering the connection string and starting the migration.

    Oops something whent wrong

    COULD NOT FIND FILE '00000000-0000-0000-0000-000000000000.JSON' IN THE FOLDER ...\SITE\APP_PLUGINS\UMBRACOFORMS\DATA\FORMS

    at Umbraco.Forms.Core.Data.BaseFileStorage`1.Find(String id) at Umbraco.Forms.Data.Storage.FormStorage.UpdateForm(Form form, String directory) at Umbraco.Forms.Data.Storage.WorkflowStorage.InsertWorkflow(Form form, Workflow workflow) at Umbraco.Forms.Migration.MigrationService.Migrate(String connString) in c:\Users\timgeyssens\Documents\Visual Studio 2013\Projects\Umbraco.Forms.Migration\Umbraco.Forms.Migration\MigrationService.cs:line 134 at Umbraco.Forms.Migration.ContourToForms.Button1_Click(Object sender, EventArgs e) in c:\Users\timgeyssens\Documents\Visual Studio 2013\Projects\Umbraco.Forms.Migration\Umbraco.Forms.Migration\ContourToForms.ascx.cs:line 23

    I followed the steps described here. Any ideas?

  • Ingrid Lootsma 5 posts 75 karma points
    Jul 12, 2016 @ 10:20
    Ingrid Lootsma
    0

    Hi,

    I'm having the exact same problem (old version is Umbraco 4.7.2 with Contour 3.0.6 (just upgraded) to new version Umbraco 7.4.3).

    There is a file in the ...\SITE\APP_PLUGINS\UMBRACOFORMS\DATA\FORMS folder, just not 00000000-0000-0000-0000-000000000000.JSON, but a filename with an actual GUID (a998c737-b2eb-etc-etc.JSON).

    Did you find a solution to this?

    Ingrid


    Quick update (before above post was approved):

    I created a new form in the new instance, that created the JSON file mentioned. I copied this JSON file and renamed it to 00000000-0000-0000-0000-000000000000.JSON. Re-ran the Migrate forms and now all my forms are migrated (and seem to be OK at first glance)!

  • James Wilkinson 14 posts 71 karma points c-trib
    Jul 30, 2016 @ 15:52
    James Wilkinson
    2

    Hi,

    I've come across the same error after upgrading an Umbraco 6 site with Contour 3.0.29 to Umbraco 7.4.3 and have found a workaround...

    I followed the same steps that Frans did and the uninstall of Contour and then install of Umbraco Forms 4.3.2 went well.

    After installing the Forms Migration Package and entering the database connection string, the COULD NOT FIND FILE ERROR... is displayed.

    I then created an empty file in the 'App_Plugins\UmbracoForms\Data\forms' folder and named it '00000000-0000-0000-0000-000000000000.json', re-ran the migration and all the forms were migrated

    Hope this helps!

    James.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft