Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Eran Meir 401 posts 543 karma points
    Jun 26, 2013 @ 16:53
    Eran Meir
    0

    uComponents DataType Grid

    hey, i'm new to usync, i've tried using with it DataType Grid

    the usync copied the datatype but usync resets my datatype to default values and my datatypes of the datatype grid are gone in my development machine, is there any way to fix it?

    thank you

  • Kevin Jump 2133 posts 13484 karma points MVP 6x c-trib
    Jun 27, 2013 @ 13:04
    Kevin Jump
    0

    Hi Ean, 

    What version of umbraco are you using? 

  • Eran Meir 401 posts 543 karma points
    Jun 27, 2013 @ 13:08
    Eran Meir
    0

    Hey Kevin :)
    i'm using v6.0.6

  • Kevin Jump 2133 posts 13484 karma points MVP 6x c-trib
    Jun 27, 2013 @ 13:30
    Kevin Jump
    0

    Hi

    Can you get a copy of the data type file from the usync folder ? \usync\DataTypeDefinition

    I can't reproduce this, it might be a certain type of data type/setting in the gird is causing issues 

    if the defition is empty it might be worth looking for the first version of the usync file in \usync.archive\ ? 

    Kevin 

  • Eran Meir 401 posts 543 karma points
    Jun 27, 2013 @ 13:37
    Eran Meir
    0

    i'm afraid i've got the default values in the content of the file of the data type

    im also using uComponents 5.4.3 beta of the datatype grid (don't know if its revlavent)

    i'm using the following datatypes: textstring, Date Picker with time, Numeric and custom datatype based on dropdownlist

  • Kevin Jump 2133 posts 13484 karma points MVP 6x c-trib
    Jun 27, 2013 @ 15:00
    Kevin Jump
    0

    It looks like umbraco isn't firing the Save Event for the data grid doc types when you add new ones -

    You might notice you don't get the 'saved' bubble in the corner when you add a new type to the grid ? 

    This means usync can't read in the value for the data grid, and is just resetting it to the last thing it saw : ( 

    I'm going to have a poke around the umbraco source and see if i can identify it - it might be uComponents it might be Umbraco : ( 

    if it's still causing grief but you don't want to compleaty turn off uSync you can disable datatypes in the usyncsettings.config file in /config 

     

     

     

  • Eran Meir 401 posts 543 karma points
    Jun 27, 2013 @ 15:11
    Eran Meir
    0

    yes that what i did for now, i disabled the datatypes sync option.
    thank you for your help and such a great package :) 

  • Kevin Jump 2133 posts 13484 karma points MVP 6x c-trib
    Jun 27, 2013 @ 15:12
    Kevin Jump
    1
Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft