Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Loïc AUDUSSEAU 11 posts 81 karma points
    Nov 09, 2015 @ 21:05
    Loïc AUDUSSEAU
    0

    TemplateHandler : deleted template are supported ?

    Hi,

    I have deleted a template on my dev environment, I see it in uSyncActions.config file, but when I import my data folder on my stage environment the template is not deleted.

    In my data folder I haven't got the file of deleted template. However, I found something strange, here what I have in my uSyncActions.config file :

      <SyncAction>
        <TypeName>Umbraco.Core.Models.ITemplate</TypeName>
        <Name>Template1</Name>
        <Key>00000000-0000-0000-0000-000000000000</Key>
        <Action>Delete</Action>
      </SyncAction>
    

    Is the 0000... key normal ?

    Thanks for your help ?

    Loic

  • Kevin Jump 1486 posts 9550 karma points MVP 3x c-trib
    Nov 09, 2015 @ 21:49
    Kevin Jump
    0

    Hi,

    The <key>00000000-0000-0000-0000-000000000000</Key> is normal for templates, because they don't get a key (yet) in umbraco.

    because of this template deletes are attempted based on the name:

    If you look at the umbraco log you should see a

    Processing Delete: Umbraco.Core.Models.ITemplate
    

    this means uSync has picked up the delete, it then passes it on to the handler if it finds the template by name it should then log:

    Deleting: Template1
    

    This is written directly before uSync attempted the delete.

    If the delete fails or the handler cannot find the template then a Action should be logged as a fail, so you will either see that in the dashboard, or at the end when uSync prints its actions out to the log.

    K

  • Loïc AUDUSSEAU 11 posts 81 karma points
    Nov 10, 2015 @ 06:18
    Loïc AUDUSSEAU
    0

    I've got this line :

    Processing Delete: Umbraco.Core.Models.ITemplate
    

    But not :

    Deleting: Template1
    

    The real name of my template is not "Template1" but "Template 1", perhaps it's the problem ?

    In uSync log (in App_Data\temp directory) I have this line :

    <Action Change="Delete" Success="false" Message="Not found" Name="test" Type="ITemplate" />
    

    It's concerning "test" template wich is certainly a previous test, but I've nothing about "Template 1" file, strange isn't it ? Is it possible that when there's an error during template delete process uSync stop this process (it wouldn't processed next template) ?

    Regards

    Loic

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft