Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Gerard Konings 6 posts 55 karma points
    Dec 14, 2015 @ 16:21
    Gerard Konings
    0

    uSync resets contentpickers

    Hi,

    I like uSync to sync changes from my local enviroment to the test-enviroment. But I have a problem with content-pickers (both single and multi-).

    • Content-pickers don't get updated correctly because a) there's no data yet on the test enviroment or b) the data is different on the test enviroment.

    • That's no biggie. I update the contentpickers to point to the relevant content on the test-server.

    • But the next time uSync runs it updates the datapickers to point to the wrong or non-existing content again.

    Is there a way for me to fix this without deleting my uSync-folder after deploy?

    My config settings on local:

    <Import>true</Import>
    <ExportAtStartup>false</ExportAtStartup>
    <ExportOnSave>true</ExportOnSave> 
    <WatchForFileChanges>false</WatchForFileChanges> 
    

    On test:

    <Import>true</Import>
    <ExportAtStartup>false</ExportAtStartup>
    <ExportOnSave>false</ExportOnSave> 
    <WatchForFileChanges>false</WatchForFileChanges> 
    
  • Kevin Jump 1486 posts 9550 karma points MVP 3x c-trib
    Dec 16, 2015 @ 13:28
    Kevin Jump
    0

    Oh yeah, i can see that might be a problem :(

    For now I would change your import to false on the test, so it only imports when you go manually do it via the dashboard (if that isn't a pain for you?)

    Longer term - I think it might be worth me adding a feature / fixing the behavior so the values don't get set if it can't find something to map to. I'll add this to the feature list.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft