Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Vincent Ashby-Smith 67 posts 196 karma points
    Mar 18, 2015 @ 18:45
    Vincent Ashby-Smith
    0

    Error when syncing media

    Hi all, wonder if someone can help. I've successfully synced content (text) from one instance to another. However I'm getting the following error when trying to sync media from one instance to another. Any ideas?

    enter image description here

  • Kevin Jump 1673 posts 10586 karma points MVP 3x c-trib
    Mar 18, 2015 @ 19:01
    Kevin Jump
    0

    Hi, if the media is an image, i think the internal api call,also goes off and fills in umbracoWidth and umbracoHeight, if you add umbracoWidth and umbracoHeight (and i think umbracoSize) to the media type on the target site the import should work.

  • Vincent Ashby-Smith 67 posts 196 karma points
    Mar 19, 2015 @ 11:13
    Vincent Ashby-Smith
    0

    Hi Kevin, theres the interesting thing; the media types on both sides (source and target) are exactly the same

  • Vincent Ashby-Smith 67 posts 196 karma points
    Mar 19, 2015 @ 12:54
    Vincent Ashby-Smith
    0

    Figured out the issue. Looks like a file had been added with no width or height. Import works fine now that i removed the file.

    Quick question; when running the import will it automatically link up media items in content pages? So on my homepage if i have a media picker for a banner and on my source instance i have selected an image, will this be correctly linked on the target instance?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft