Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Simone Chiaretta 130 posts 516 karma points c-trib
    1 week ago
    Simone Chiaretta
    0

    Categories and tags page give a 404 with latest version of Articulate and Umbraco 8.2.2 on Cloud

    Hi, I just installed a vanilla site with just Articulate on Umbraco Cloud (v8.2.2).

    On my local machine, everything works fine, but when deployed to Cloud the Category and Tags pages give a 404.

    Any idea of what the problem might be?

  • Shannon Deminick 1488 posts 5014 karma points hq
    1 week ago
    Shannon Deminick
    0

    Hi Simone, i think it's mostly due to this issue https://github.com/Shazwazza/Articulate/issues/323

    There could be something else not quite right but I found that issue some time ago and forgot to push some fixes i'll see what i can do today.

  • Shannon Deminick 1488 posts 5014 karma points hq
    1 week ago
    Shannon Deminick
    100

    I've published a new version if you want to check it out https://github.com/Shazwazza/Articulate/releases/tag/v4.1.1

  • Simone Chiaretta 130 posts 516 karma points c-trib
    1 week ago
    Simone Chiaretta
    0

    Hi, it actually doesn't fix the problem. It worked on the dev environment, but then again failed in the live environment. I guess it worked on Dev because now the instance started after all nodes were already published. I pushed all content from dev to live, and tags and categories give 404. But I re-published the Blog root node, and it started to work.

    So, not sure what's wrong with it, but I guess it's a bug that only happens the first time you install Articulate, and when you move content around with Deploy (thus no manual publish of the blog root node). So maybe not worth spending too much time fixing it :)

  • Simone Chiaretta 130 posts 516 karma points c-trib
    1 week ago
    Simone Chiaretta
    0

    Hi Shannon, upgraded and works fine. Thx for the fix.

    Not sure if related to this new nuget package, but when I upgraded Articulate to the latest version my Newtonsoft.JSON library was downgraded to v 6.0.0

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft