Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Phong Nguyen Dinh 26 posts 197 karma points
    Sep 15, 2017 @ 08:08
    Phong Nguyen Dinh
    0

    [Bug] Statistic tab in Tinifier section.

    Hi Backend Devs,

    Thank you for this great package.

    About the bug that I'm talking about, I can't see tinifing statistic in Statistic tab in Tinifier section.

    Here is what I saw:

    enter image description here

    I have 1 image that compressed

    enter image description here

    For more information: I'm using Umbraco version Umbraco 7.5.4 on SQL server 2014.

    Thanks, Phong.

  • Backend Devs 86 posts 554 karma points
    Sep 15, 2017 @ 13:09
    Backend Devs
    0

    Hi Phong,

    I believe folder with client-side scripts is missed. You could reinstall the package or add it manually to the Tinifier folder. You can get the latest release on the Umbraco page or GitHub page. What method did you use to install the package (local file, Umbraco repository, NuGet)?

    Thanks

    enter image description here

  • Phong Nguyen Dinh 26 posts 197 karma points
    Sep 20, 2017 @ 02:58
    Phong Nguyen Dinh
    0

    Hi Backend Devs,

    Thank you for your answer.

    I installed the package by using both Nuget and Packages in Developer section in the backend.

    I reinstalled the package, checked Tinifier in App_Plugins as you told me but it's still error as the first time.

    enter image description here

    Thanks, Phong.

  • Backend Devs 86 posts 554 karma points
    Sep 20, 2017 @ 08:37
    Backend Devs
    0

    Could you open a developer console and send a pic with client-side errors?

  • Phong Nguyen Dinh 26 posts 197 karma points
    Sep 20, 2017 @ 09:58
    Phong Nguyen Dinh
    0

    Here is what I get in Tinifier section

    Here is what I get in Tinifier section.

  • Backend Devs 86 posts 554 karma points
    Sep 20, 2017 @ 10:48
    Backend Devs
    0

    Please, open Tinifier Statistic page and click F12 as below on a screen.

    I believe you should see some errors in green quads. It helps us to understand why it happens.

    enter image description here

  • Phong Nguyen Dinh 26 posts 197 karma points
    Sep 21, 2017 @ 02:44
    Phong Nguyen Dinh
    0

    Here is what I get.

    Only 1 return 404 status. all the rest is 200.

    enter image description here

  • Backend Devs 86 posts 554 karma points
    Oct 10, 2017 @ 12:41
    Backend Devs
    100

    Hey,

    We released a new version where your issue is resolved. By the way, we support custom media types if they have "umbracoExtension" property and valid extension.

    Please, read more about current (1.3) version on our blog.

  • Phong Nguyen Dinh 26 posts 197 karma points
    Oct 16, 2017 @ 03:23
    Phong Nguyen Dinh
    0

    Thank you very much Backend Devs.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft