Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Alex 2 posts 22 karma points
    Nov 18, 2014 @ 17:43
    Alex
    0

    Problems with tags in multiple blog under same istance of umbraco

    Hi!

    I have some problems with uBlogsy (Umbraco 6.1.6, uBlogsy 3.0.2). I have 3 blogs under the same instance of umbraco. When i create a post and i want add some tags (uTagsy 1.0.1.1), the front office show all tags in all blogs that i have under my istance. And when i call WidgetListTags with 1 blog id (current blog) and the showAll parametres set to False, the view don't return nothing even if i have some tag in the current blog. If i set the second parametres to true, then he show only the tags in the second blog that i have. How can i edit the GetTags function and the back office function to shot only the tags in the current blog?

    Sorry for my bad english, if you didn't understand anything i can rewrite my post with different word.

    Thanks in advance!

  • Anthony Dang 1403 posts 2545 karma points c-trib
    Jan 11, 2015 @ 22:44
    Anthony Dang
    0

    Hi

    Did you fix your issue? If not, can you paste a screenshot of your umbraco content tree so I can see where the blog landing nodes sit in the tree.

     

  • Alex 2 posts 22 karma points
    Jan 12, 2015 @ 09:53
    Alex
    0

    Hi Anthony.

    To fix that issue i just change the line 4 of /config/uTagsy.config file from:

    uBlogsyLanding,uBlogsySiteRoot

    to:

    uBlogsyLanding

    Your functions take the current post node and check if the document type is "BlogsyLanding,uBlogsySiteRoot". If not check if the parent's document type is "BlogsyLanding,uBlogsySiteRoot". Obviously this condition is always false and it will take the content node. I change it and he find the right blog node and then search the tag container inside the current blog. Before the fix it take all the tags in the FIRST blog (yes i write "second" is my first message, it's wrong), because he take the first tag container from the content node. I think that when you write the code you want split the string "uBlogsyLanding,uBlogsySiteRoot" by "," and do double condition with Or operator.

    Anyway this is my content tree in Umbraco:

    I hope that this solution will be useful.

    Alex

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft