Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Lewis Smith 174 posts 515 karma points c-trib
    Feb 14, 2018 @ 14:27
    Lewis Smith
    0

    Tea commerce admin section disappeared!!

    Hi,

    I've been working on a TeaCommerce project and the admin section just disappeared!!

    I'm running Umbraco 7.7.7 and TeaCommerce 3.2.4.

    I have checked the users > groups section to ensure that the TeaCommerce is ticked and its also not here! I have also checked to make sure that it is installed and it is as its working as expected!

    Can anyone shed some light on this as I'm 90% through building this project and put too many hours in to lose!!

    Thanks, Lewis

  • Lewis Smith 174 posts 515 karma points c-trib
    Feb 14, 2018 @ 14:35
    Lewis Smith
    0

    The only things that I have worked on today (which is when it disappeared) is some examine search features and the basket pages, only content changes to layout and style for the basket pages.

    So i doubt this would affect it...

  • Lewis Smith 174 posts 515 karma points c-trib
    Feb 14, 2018 @ 15:08
    Lewis Smith
    0

    I have tried uninstalling and reinstalling tea commerce (backing up codebase and database first) and it's still not showing the section in the user groups to be added!

  • Linh Le 9 posts 109 karma points
    Feb 27, 2018 @ 06:29
    Linh Le
    100

    Hi Lewis,

    I have same issue as you after reinstall TeaCommerce. Here is my work around, this is worked for me. Hope it will work for you.

    How to solve re-install teacommerce issue:

    Issue: Missing TeaCommerce when adding TeaCommerce node to User Group

    Solve: Add below codes to Config/applications.config

    <add alias="teacommerce" name="Tea Commerce" icon="icon-shopping-basket-alt-2" sortOrder="8" />
    

    Restart server, clear caches

    Issue: After adding TeaCommerce node to User Group, TeaCommerce tree is missing when click on TeaCommerce section.

    Solve: Add below codes to Config/trees.config

    <add initialize="true" sortOrder="0" alias="tea-commerce-store-tree" application="teacommerce" title="Stores" iconClosed="folder_o.gif" iconOpen="folder.gif" type="TeaCommerce.Umbraco.Application.Trees.StoreTree,TeaCommerce.Umbraco.Application" />
    <add initialize="true" sortOrder="1" alias="tea-commerce-security-tree" application="teacommerce" title="Security" iconClosed="folder_o.gif" iconOpen="folder.gif" type="TeaCommerce.Umbraco.Application.Trees.SecurityTree,TeaCommerce.Umbraco.Application" />
    <add initialize="true" sortOrder="2" alias="tea-commerce-licenses-tree" application="teacommerce" title="Licenses" iconClosed="folder_o.gif" iconOpen="folder.gif" type="TeaCommerce.Umbraco.Application.Trees.LicenseTree,TeaCommerce.Umbraco.Application" />
    <add initialize="true" sortOrder="3" alias="tea-commerce-need-help-tree" application="teacommerce" title="Need help?" iconClosed="folder_o.gif" iconOpen="folder.gif" type="TeaCommerce.Umbraco.Application.Trees.NeedHelpTree,TeaCommerce.Umbraco.Application" />
    

    Restart server, clear caches

    Linh Le

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft