Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Ismail Mayat 4265 posts 9112 karma points MVP 2x admin c-trib
    Jun 11, 2019 @ 09:40
    Ismail Mayat
    0

    v8 sub tab problem

    So I am in the middle of upgrading examine inspector to work with v8.

    Having a little issue:

    enter image description here

    In v7 when you click on tabs search / index files etc you get that partial loaded. However in v8 it just refreshes page and gives you content tab. The markup for it looks like:

    <ul class="nav nav-tabs">
                    <li class="active">
                        <a href="#overview" data-toggle="tab"><localize key="examineInspector_overview">Overview</localize></a>
                    </li>
                    <li>
                        <a href="#search" data-toggle="tab"><localize key="examineInspector_search">Search</localize></a>
                    </li>
                    <li>
                        <a href="#files" data-toggle="tab"><localize key="examineInspector_indexFiles">Index files</localize></a>
                    </li>
                    <li>
                        <a href="#analyse" data-toggle="tab"><localize key="examineInspector_analyse">Analyse</localize></a>
                    </li>
                </ul>
    

    and the tabs look like:

        <div class="tab-content" ng-show="dashboardController.dashboard.indexPicked">
        <div class="tab-pane active" id="overview" ng-include="'../App_Plugins/ExamineInspector/dashboard/tabs/overview.html'"> </div>
        <div class="tab-pane" id="search" ng-include="'../App_Plugins/ExamineInspector/dashboard/tabs/search.html'"> </div>
        <div class="tab-pane" id="files" ng-include="'../App_Plugins/ExamineInspector/dashboard/tabs/files.html'"> </div>
        <div class="tab-pane" id="analyse" ng-include="'../App_Plugins/ExamineInspector/dashboard/tabs/analyse.html'"></div>
    </div>
    

    Looking at the page source in chrome inspector the tabs have definately been loaded. Looks like something has changed in Umbraco angular?

    Anyone any ideas?

    Regards

    Ismail

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft