Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Rakesh Kumar 16 posts 131 karma points
    15 days ago
    Rakesh Kumar
    0

    Unable to login with umbraco

    Hello, I am getiing bellow error on my console when I try to login with umbraco

    GET https://drcloths.com/umbraco/ServerVariables?umb__rnd=b37c07a0184c47ae05f3031fece56e00 net::ERR_ABORTED 401 (You must login to view this resource.)
    No url found for api name updateCheckApiBaseUrl
    Possibly unhandled rejection: No url found for api name backOfficeAssetsApiBaseUrl
    Possibly unhandled rejection: No url found for api name tourApiBaseUrl
    No url found for api name contentApiBaseUrl
    Possibly unhandled rejection: No url found for api name sectionApiBaseUrl
    GET https://drcloths.com/umbraco/backoffice/UmbracoApi/Authentication/GetRemainingTimeoutSeconds 401 (Unauthorized)
    

    This issue become only on server not on local machine and for some time it's work fine on server and again stop working, I don't understand How?

  • Shaishav Karnani from digitallymedia.com 290 posts 1298 karma points
    15 days ago
    Shaishav Karnani from digitallymedia.com
    0

    Hi Rakesh,

    Please can you check if you have correct permissions to IISUSRS folder of the server. It needs to have read/write permissions for appdata, media, css, js, views, web.config folder atleast.

    Regards,

    Shaishav

  • Rakesh Kumar 16 posts 131 karma points
    15 days ago
    Rakesh Kumar
    0

    Hey Shaishav, Required permission already have on folders.

  • Shaishav Karnani from digitallymedia.com 290 posts 1298 karma points
    15 days ago
    Shaishav Karnani from digitallymedia.com
    0

    Hi Rakesh,

    It seems more of a deployment/config issue. Please can you check if all the dll, folder etc has been pushed to the staging server.

    Cheers,

    Shaishav

  • Rakesh Kumar 16 posts 131 karma points
    15 days ago
    Rakesh Kumar
    0

    I have getting another issue when clicking on Users then I have to get a bellow error message on console

    No url found for api name deployUiBaseUrl <div class="umb-editor-sub-view__content" ng-show="subView.active === true" ng-include="subView.view">
    

    and when click on Members then I have to get a bellow error message on the console

    No url found for api name deployUiBaseUrl <div ng-include="templateUrl">
    
Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft