Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • ECL 7 posts 37 karma points
    Jan 21, 2015 @ 23:42
    ECL
    0

    Umbraco 6.2.4 - Richtext Editor Problem

    Hi,

    I have to get to grips with Umbraco 6.2.4 (I know 7 is available) from scratch, and fairly quickly. I've installed it, and it's working on a local LAN Win 7 server, running on full IIS 8.

    However - if I go to edit content, the Body Text box is greyed out. If I go into the document type and change it to Simple Test, it then works and I can edit the raw HTML.

    It looks like TinyMCE isn;t working for some reason - but that's where I'm stuck.

    Does anyone have anything that'll help this newbie?

    Cheers

  • Jan Skovgaard 11264 posts 23593 karma points MVP 9x admin c-trib
    Jan 22, 2015 @ 05:21
    Jan Skovgaard
    0

    Hi ECL and welcome to our :)

    What browser are you using when browsing the Umbraco backoffice? And could you post a screendump of what it looks like?

    /Jan

  • ECL 7 posts 37 karma points
    Jan 22, 2015 @ 10:43
    ECL
    0

    I'm accessing it on a Mac and after some more googling last night, I saw that there can be issue with Chrome and Safari.

    I tried it on Firefox this morning and the richtext was working OK.

    Oddly, it now works in Safari and Chrome as well so I don't know if it was cacheing or whether that's made it 'kick in' somehow.

  • Jan Skovgaard 11264 posts 23593 karma points MVP 9x admin c-trib
    Jan 22, 2015 @ 10:57
    Jan Skovgaard
    0

    Hi ECL

    Yeah could have been some caching but glad to hear you managed to get it working (somehow ;-)).

    Happy Umbracoing.

    /Jan

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft