Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Marco Lusini 176 posts 1370 karma points
    Jun 25, 2010 @ 11:20
    Marco Lusini
    0

    Forum posts looks bad on Chrome

    When using the last version of Chrome under Windows XP, user info expands to the whole page:

    Marco

  • Morten Bock 1867 posts 2139 karma points MVP 2x admin c-trib
    Jun 25, 2010 @ 11:48
    Morten Bock
    1

    You need to do a control + F5 to get you css files refreshed.

  • Peter Duncanson 430 posts 1358 karma points c-trib
    Jun 25, 2010 @ 12:31
    Peter Duncanson
    0

    Thanks for the fix, quick work :)

    Textarea for comments is tiny now though?

  • Morten Bock 1867 posts 2139 karma points MVP 2x admin c-trib
    Jun 25, 2010 @ 12:41
    Morten Bock
    0

    I think the textarea thing is a known TinyMCE bug which is not always consistent. I'm also using chrome, and it looks ok right now. 

  • Peter Duncanson 430 posts 1358 karma points c-trib
    Jun 25, 2010 @ 12:49
    Peter Duncanson
    0

    Same here now althoguh when I posted before it was only about a line high even though there was a big white area, you had to click in the first line to get the textarea to respond. Will keep an eye for it and report it again if it happens once more.

    Also any chance of changing the tab order on the editor when creating new posts? I always have to tab through all the tool bar controls before it finally jumps down to the content area. If tricky don't worry about it but would be a nice fix if possible.

    Cheers

    Pete

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft