Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Greg Berlin 818 posts 634 karma points
    Apr 06, 2013 @ 04:55
    Greg Berlin
    0

    CurrentVersion different from configStatus: '4.6.1'

    I've noticed one of my sites is getting errors logged with the above message.  Checking the Umbraco Version (via About Button) it shows 4.6.1, as does the setting in web.config.

    Any idea what is wrong here?  An error gets logged every few minutes, sometimes every few seconds, but pretty consistently.

  • Jan Skovgaard 11244 posts 23437 karma points MVP 6x admin c-trib
    Apr 07, 2013 @ 22:25
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Greg

    Is this a clean installation of v4.6 or has it at any point been upgraded from an older version?

    /Jan

  • Greg Berlin 818 posts 634 karma points
    Apr 08, 2013 @ 02:46
    Greg Berlin
    0

    Pretty sure it was a clean install, i dont remember upgrading this site at any time. 

  • Jp 1 post 22 karma points
    Jun 05, 2014 @ 19:37
    Jp
    1

     After installing CMSimport I have an error in the trace log;

    UmbracoTraceLog

    2014-06-05 08:25:29,821 [13] INFO  Umbraco.Core.ApplicationContext - [Thread 1] CurrentVersion different from configStatus: '7.1.3',''

     

    Any ideas how to fix this? my Web.config version is 7.1.3

    <addkey="umbracoConfigurationStatus"value="7.1.3"/>
Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft