Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Khai 71 posts 161 karma points
    Jul 31, 2013 @ 10:17
    Khai
    0

    Umbraco copying tree, server error nullreference exception

    Hi, I have a multilingual website with three trees for 3 languages. However I want to copy the tree's, so I don't have to recreate all the tree's from scratch. However when I want to copy a tree I get this error ( I'm using Umbraco 6.1.2 MVC ):


    Stack Trace:

    [NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
       umbraco.dialogs.moveOrCopy.HandleDocumentMoveOrCopy() +409
       System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +154
       System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +3803
    
  • Michele Furlanetto 4 posts 24 karma points
    Jul 31, 2013 @ 11:29
    Michele Furlanetto
    0

    Hi, i've the very same problem.

    Seems like the problem are some  orphaned nodes in the database,  right now i'm following  this http://our.umbraco.org/forum/core/general/26556-CheckPermissions-error-when-copying-root-node. I'll let you know how this goes.

  • Michele Furlanetto 4 posts 24 karma points
    Jul 31, 2013 @ 14:04
    Michele Furlanetto
    0

    that solution does'nt work;

    however, i replicated the error with an empty db. i do believe it's a 6.1.2 specific error 

  • Sebastiaan Janssen 4850 posts 14396 karma points MVP admin hq
    Jul 31, 2013 @ 22:15
    Sebastiaan Janssen
    0

    This problem has been fixed in 6.1.3, make sure to upgrade:

    http://issues.umbraco.org/issue/U4-2494

  • Khai 71 posts 161 karma points
    Aug 01, 2013 @ 01:08
    Khai
    0

    Thanks! :)

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft