Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Nicholas Westby 2045 posts 7034 karma points c-trib
    Jan 07, 2014 @ 22:48
    Nicholas Westby
    0

    Not Getting Email Notifications on Forum Threads I'm Subscribed To

    This is in reference to these forums here, not any forum package for Umbraco.

    It seems I'm not getting email notifications when somebody replies to a forum thread I'm subscribed to. I've had many replies in the past weeks, but no notifications.

    Not sure if others are experiencing this, but it could be because my email is very short. It is of the form:

    [email protected]

    It is only a single letter to the left of the @, which some validators have trouble with (due to incorrect implementations).

  • Fuji Kusaka 2203 posts 4220 karma points
    Jan 08, 2014 @ 12:25
    Fuji Kusaka
    0

    Hi Nichloas,

    I think you must be having some issues with your email address. For my part am receiving all mail notifications. 

    Have you tried sending a self mail to your inbox ? 

  • Nicholas Westby 2045 posts 7034 karma points c-trib
    Jan 08, 2014 @ 18:48
    Nicholas Westby
    0

    Yep, I get dozens of emails from various senders every day.

    Though, I suppose they could be landing in my spam email. I'll check on that when I get home.

  • Nicholas Westby 2045 posts 7034 karma points c-trib
    Jan 19, 2014 @ 21:27
    Nicholas Westby
    0

    Checked my spam folder. Found some emails for some Umbraco newsletters, but nothing for the forums. Looking like this is a bug with the our.umbraco.org website.

  • Nicholas Westby 2045 posts 7034 karma points c-trib
    Oct 09, 2015 @ 20:17
    Nicholas Westby
    0

    FYI, this seems to be happening again, so I created a YouTrack ticket for it: http://issues.umbraco.org/issue/OUR-351

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft