Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Daniel Nordenström 68 posts 432 karma points
    Aug 18, 2015 @ 23:05
    Daniel Nordenström
    0

    Related links fail after "save"

    Hi, just putting it out here (cuz the devs will look into it?),

    If you save (not publish) a page that contains the "Related links" helper and then try to add a link - it will trigger the save button and save the page all over again. Not publish - luckily - just saving it again. To get around this, you need to refresh the page and then add the related links.

    Hope you look into this!

  • Steve Morgan 1020 posts 3182 karma points c-trib
    Feb 03, 2016 @ 11:36
    Steve Morgan
    0

    Sorry to dredge up an old thread but I'm suffering from this again and I'd like to sort it :)

    I think this is the same issue as https://our.umbraco.org/forum/umbraco-7/using-umbraco-7/60120-Unable-to-add-Related-Links

    This has been reported at: http://issues.umbraco.org/issue/U4-7488#tab=Comments

    I can reproduce but not reliably.. would love to trap the error. Do you know what steps to take to reproduce this? I have a theory it's only on slow page loads.

    Steve

  • Daniel Nordenström 68 posts 432 karma points
    Feb 05, 2016 @ 12:49
    Daniel Nordenström
    0

    I think its when you fill in the fields of the relatade link, but don't add it. When you save the page, I get this problem.

    Does it work the same for you?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft