Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Alain 73 posts 520 karma points c-trib
    May 22, 2014 @ 18:07
    Alain
    0

    Umbraco 7.1.x - Cannot save or publish contents in Internet Explorer 9

    Hi!,

    We can't save or publish contents in Internet Explorer 9. Everything works fine with Internet Explorer 10 and 11.

    Is Umbraco 7.1.x back office compatible with IE 9 ?

    Thanks.

  • Jan Skovgaard 11257 posts 23497 karma points MVP 7x admin c-trib
    May 22, 2014 @ 18:25
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Alain and welcome to our :)

    Hmm, I can't remember wether IE9 is supported in 7 or not. Think I saw something about v9 being the lowest IE version supported in umbraco 7. However I'm not certain.

    What exact version of Umbraco are you using? Is it 7.1.3?

    /Jan

  • Alain 73 posts 520 karma points c-trib
    May 22, 2014 @ 18:30
    Alain
    0

    We are using versions 7.1.2 and 7.1.3.

  • Jan Skovgaard 11257 posts 23497 karma points MVP 7x admin c-trib
    May 22, 2014 @ 19:29
    Jan Skovgaard
    101

    Hi Alain

    With the help of Sebastiaan Janssen I found the documentation where it's stated that v7 is supported in IE10+ - You can see the information on the bottom of the page here http://our.umbraco.org/documentation/Installation/system-requirements

    So no support for IE9 with v7, which explains why publishing does not work. If you need support for IE9 in the future v6 is still a viable option.

    Hope this helps.

    /Jan

  • Alain 73 posts 520 karma points c-trib
    May 22, 2014 @ 19:35
    Alain
    0

    Good to know. We will take it in account for future projects.

    Thank you for your help.

    Alain

  • Jan Skovgaard 11257 posts 23497 karma points MVP 7x admin c-trib
    May 22, 2014 @ 19:37
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Alain

    You're very welcome :)

    /Jan

  • Remko 93 posts 244 karma points
    Jul 11, 2014 @ 11:36
    Remko
    1

    Kick!

    Is there any work-around for this? There must be, shouldn't it?

    We've build an entire site on Umbraco v7, and now, we find out the customer can't save new content... :(

    Hopefully someone found out how to create a workaround for this, please tell..

    Grtz,

    Remko

  • Kalle Ekstrand 181 posts 259 karma points c-trib
    Feb 19, 2015 @ 15:31
    Kalle Ekstrand
    0

    Hello Remko,

    Did you fin a solution for Explorer 9?

    //Kalle

  • Simon steed 357 posts 665 karma points
    Mar 26, 2015 @ 10:30
    Simon steed
    0

    Bump  - any workarounds for this?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft