Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Nick 34 posts 127 karma points
    Nov 30, 2015 @ 08:05
    Nick
    0

    Umbraco 7.3.2 rebuilds indexes very slowly and frequent

    Hi

    I just update my umbraco 7.2.6 to 7.3.2.

    I was initially manually updating Umbraco but now i've upgrading to using nuget to install Umbraco 7.3.2.

    The install work fine and the site seem to be working. The after awhile the site stop working and I notice a high activity in sql server. It seems to be re indexing the whole site for some reason. I'm not sure why? Is there a way to stop it from reindexing so frequent or make it faster?

    The install also took a loong time to reindex the whole site

    Thanks Nick

  • Veronica Burd 76 posts 200 karma points
    Nov 30, 2015 @ 09:03
    Veronica Burd
    0

    Don't know if our issues are related but I found this is happening in my dev site too.

    In my case I find the following entry in the log file:

    2015-11-26 15:38:36,912 [P6860/D3/T145] WARN  Umbraco.Core.Sync.DatabaseServerMessenger - No last synced Id found, this generally means this is a new server/install. The server will rebuild its caches and indexes and then adjust it's last synced id to the latest found in the database and will start maintaining cache updates based on that id
    

    However, it never seems to update the last synced id because the indexer runs again repeatedly.

    Can anyone tell me what table/field should it be updating?

    I'm running IIS 8 and SQL Server 2012 Express.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft