Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • jonok 258 posts 474 karma points
    Feb 17, 2016 @ 20:02
    jonok
    0

    Error when upgrading to V7.4 - Cannot find the object "cmsPropertyData"

    I've got a 7.3.4 website that has previously been successfully upgraded from V6 (and possibly V4 before that). When I attempt to upgrade to V7.4 I get the following error: The database failed to upgrade. ERROR: The database configuration failed with the following message: Cannot find the object "cmsPropertyData" because it does not exist or you do not have permissions. Any ideas on what could be causing this, or how to fix it?

  • Dave Woestenborghs 3227 posts 10915 karma points MVP 4x admin c-trib
    Feb 18, 2016 @ 07:54
    Dave Woestenborghs
    0

    Hi Jonok,

    Have you checked if the table is still in your database ?

    Dave

  • jonok 258 posts 474 karma points
    Feb 18, 2016 @ 22:53
    jonok
    0

    Hi Dave, yes the table is definitely in there.

  • Dave Woestenborghs 3227 posts 10915 karma points MVP 4x admin c-trib
    Feb 19, 2016 @ 08:40
    Dave Woestenborghs
    100

    Hi Jonok,

    What value does the appSetting "umbracoConfigurationStatus" have in your web.config ?

    Can you also check the table umbracoMigration to see what the latest ran migration is ?

    And just to be safe can you check if your connectionstring in the web.config is correct ?

    Dave

  • jonok 258 posts 474 karma points
    Feb 23, 2016 @ 02:49
    jonok
    0

    How embarrassing - the dbUser wasn't set to db owner, and it's working now. Sorry to waste your time Dave - thanks for the assistance!

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft