Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Matt 204 posts 519 karma points
    21 days ago
    Matt
    0

    upgraded to umbraco 8 now getting error when save

    Hi,

    I upgraded from umbraco 7 to 8 and used the content migration tool, everything seems to have worked fine website loads, content got moved across. however everytime I try to save any content in the backend I'm getting the following error;

    Received an error from the server An error occured Object reference not set to an instance of an object.

    Exception Details System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.

    Any advice would be great.

    Thanks

    Matt

  • Matt 204 posts 519 karma points
    21 days ago
    Matt
    0

    Update:

    It seems to be only the home page which wont save?

  • Shaishav Karnani from digitallymedia.com 277 posts 1264 karma points
    21 days ago
    Shaishav Karnani from digitallymedia.com
    0

    Hi Matt,

    Please can you review Home node in the back-office. I have seen this issue when one of the property is trying to fetch details that does not exist and throws an error.

    Most likely your error will be in MNTP, Content Picker or Media Picker.

    Are you using any Nested content on the home page too?

    You can try one more thing by creating a new page using Home doctype and try saving it. If it is not showing any error then it must be related to data.

    Cheers,

    Shaishav

  • Matt 204 posts 519 karma points
    19 days ago
    Matt
    0

    Hello,

    Thanks for pointing me in the right direction.

    The issue was I had Meganav installed on Umbraco7, but when upgrading to Umbraco8 I had to uninstall it due to not being compatible. I just needed to remove the property in the doc type as well :)

    Thanks

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft