Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • David Walker 6 posts 77 karma points
    Oct 27, 2021 @ 08:07
    David Walker
    1

    Umbraco V9 in the wild

    Just a quick question to everyone using V9. Is anyone using it in production yet? And if so, how have you found the performance?

    Many thanks.

  • Jörg Seibert 10 posts 61 karma points
    Oct 27, 2021 @ 11:10
    Jörg Seibert
    1

    Hi, we are releasing a site today, so I cannot really tell how it will behave when real traffic hits the scene. But until now I do not see any issues or performance hits. Our set up is

    • Umbraco 9.0.1
    • Hosted as an App service in Azure
    • media and image cache in blob storage

    And site performance feels snappy, sometimes it takes a bit to deliver image crops

  • Per Bolmstedt 47 posts 239 karma points
    29 days ago
    Per Bolmstedt
    0

    This is the setup we use, + Azure CDN, and we are rolling out a public Umbraco 9 site soon.

    If your site is public, could you share it?

  • Gogo Dev 30 posts 163 karma points
    Oct 27, 2021 @ 14:29
    Gogo Dev
    1

    We've already been using it in production for about a week now and it's working just fine.

  • Carlos Mosqueda 221 posts 366 karma points
    29 days ago
    Carlos Mosqueda
    0

    If anyone can share their hosting set up, that would be awesome. Not much documentation on the whole set up...

    IIS vs Linux hosting, vs Plesk hosting and details on that. How to set up a reverse proxy as recommended by their documentation, etc.

    It is much different than U7 and U8, so set up is a bit more complicated and I (and I assume others), just need some more in depth understanding

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft