Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Johan 95 posts 264 karma points
    Nov 20, 2015 @ 15:47
    Johan
    0

    Can't login

    Whenever I try to login I get the message: Login failed for user "my mail" I'm 100% sure that I've entered the right password.

    What's the problem? I've probably been locked out or something

  • Nathan Sleigh 109 posts 353 karma points
    Nov 20, 2015 @ 16:36
    Nathan Sleigh
    0

    Either the password or username is wrong or if someone else has access to the site as a user they have blocked you access.

  • Johan 95 posts 264 karma points
    Nov 20, 2015 @ 17:01
    Johan
    0

    I'm the only members on the site

  • Nathan Sleigh 109 posts 353 karma points
    Nov 20, 2015 @ 17:07
    Nathan Sleigh
    0

    Have you been able to login into it before?

  • gary 385 posts 915 karma points
    Nov 20, 2015 @ 18:04
    gary
    0

    Hi Johan

    Have had this issue also.

    If I remember correctly, I rebuilt the project, closed Visual Studio, then opened VS to basically restart IIS to recompile indexes.

    Can't be sure it will help in your case, but maybe worth a try.

    Regards

    Gary

  • gary 385 posts 915 karma points
    Nov 20, 2015 @ 21:11
    gary
    0

    Hi

    Looking for something completely different - came across this

    https://github.com/Shazwazza/UmbracoIdentity/issues/24

    Well worth a read to the bottom of the page

    Regards

    Gary

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft