Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Djamseed Khodabocus 5 posts 75 karma points
    Jul 13, 2016 @ 12:35
    Djamseed Khodabocus
    0

    Failed to restore contents from UaaS

    Hi,

    When restoring contents and other related items such as document types, templates and data types, I'm having the following exception:

    restore failed

    I have made several retries but in vain.

    Anyone knows how to fix this?

  • Fuji Kusaka 2202 posts 4219 karma points
    Jul 13, 2016 @ 13:07
    Fuji Kusaka
    0

    Are you transfering from development to LIVE ?

    Also double check if you have same media Types on both environment.

  • Djamseed Khodabocus 5 posts 75 karma points
    Jul 13, 2016 @ 14:38
    Djamseed Khodabocus
    0

    Hi,

    Actually, I have a fresh install of Umbraco on my local environment, with no contents. This is why I'm restoring contents from the Dev environment, but in doing so, I'm having this issue.

  • Fuji Kusaka 2202 posts 4219 karma points
    Jul 13, 2016 @ 15:00
    Fuji Kusaka
    0

    Did you commit all files to the dev environment ? Also when you restore files if am not wrong you restore from LIVE to DEV not from local to DEV.

  • Djamseed Khodabocus 5 posts 75 karma points
    Jul 14, 2016 @ 09:42
    Djamseed Khodabocus
    0

    Yes, all files have been properly committed on the DEV env.

    I agree we should restore from LIVE to DEV, but in the event where someone has a fresh install of Umbraco on his local instance with no contents, how should he proceed?

    Moreover, you have the option to restore from DEV from your local instance.

    enter image description here

  • Fuji Kusaka 2202 posts 4219 karma points
    Jul 14, 2016 @ 09:59
    Fuji Kusaka
    0

    But can you transfer any content from Local to dev environment ?

  • Djamseed Khodabocus 5 posts 75 karma points
    Jul 22, 2016 @ 13:03
    Djamseed Khodabocus
    0

    Hello,

    Can't transfer from Local to Dev as well. See error below

    transfer-error

  • Fuji Kusaka 2202 posts 4219 karma points
    Jul 22, 2016 @ 14:47
    Fuji Kusaka
    0

    Cross checked your Media Types on both environments.

    They are not identical, i came across same issue here

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft