Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Marc Laurin 7 posts 87 karma points
    26 days ago
    Marc Laurin
    0

    Form not working since maintenance

    Hi

    I understand autoupgrades were made to Umbraco forms yesterday.

    I found out this morning that a form on our website has since stopped working - the data isn't captured when the user clicks Submit - instead the form is shown again.

    Looking at the code, nothing has changed at our end so I suspect the recent changes have affected the functionality.

    Could you tell me what I can do about it? It is rather urgent as users assume their information has been captured and we lose critical leads.

    Here is the link to the form.

    www.recall.bmw.com.au/takatastatus

    Thank you

    Marc

  • Alex Skrypnyk 5333 posts 19647 karma points MVP 3x admin c-trib
    21 days ago
    Alex Skrypnyk
    0

    Hi Marc

    Can you show me the code of this page?

    How do you render the form?

    Thanks,

    Alex

  • Marc Laurin 7 posts 87 karma points
    1 week ago
    Marc Laurin
    0

    Hi Alex.

    Thanks for getting back to me.

    One of my colleage has since sorted this out with Umbraco Support. I understand they revered to a previous version of the form.

    I don't exactly know what the updates to the forms did to mine but the form is working again - hopefully permanently.

    Appreciate your help. Cheers

    Marc

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft