Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Rodske 74 posts 104 karma points
    Feb 17, 2013 @ 22:22
    Rodske
    0

    UmbracoApplicationBase calling /umbraco/plugins/umbracocontour/webservices/Forms.asmx

    Hi all,

    With Umbraco 6.0 & Contour 3.0.6 clean install I keep getting errors in the log file like:

    ERROR Umbraco.Core.UmbracoApplicationBase - [Thread 33] An unhandled exception occurred

    System.InvalidOperationException: No web service found at: /umbraco/plugins/umbracocontour/webservices/Forms.asmx.

    Also

    WARN  Umbraco.Web.Dictionary.DefaultCultureDictionary - [Thread 51] Error returning dictionary item 'Next'. Exception: System.ArgumentException: No key Next exists in dictionary

    Has anyone experienced the same? It does work, but quite slow.

  • Tim Geyssens 6528 posts 15311 karma points MVP 2x c-trib
    Feb 18, 2013 @ 09:08
    Tim Geyssens
    0

    Thanks for reporting I'll take a look but don't think it can do any harm so everything should function...

  • Paul Sørensen 302 posts 648 karma points
    Feb 28, 2013 @ 20:36
    Paul Sørensen
    0

    Hi

    I get the same error when trying to upgrade from 6.0.0 to 6.0.1 build 38 - just after accepting the License and before the database step

    /Paul S

  • rob 75 posts 170 karma points
    Nov 14, 2013 @ 12:36
    rob
    0

    this is still an issue with

    Umbraco Contour version 3.0.9
    Umbraco v6.0.5 (Assembly version: 1.0.4869.18012)
    

    Any idea what is causing it?

    I did some research and the only file with that path is Umbraco.Forms.UI.dll

    Oddly, this is affecting our live server but I can not replicate it in a dev environment.

  • Tim Geyssens 6528 posts 15311 karma points MVP 2x c-trib
    Nov 14, 2013 @ 12:57
    Tim Geyssens
    0

    Next week is Contour maintenance week so will double check this one :) could someone add it to http://issues.umbraco.org/issues/CON so it doesn't get lost :)

  • Phil Dye 147 posts 302 karma points
    Feb 16, 2015 @ 12:47
    Phil Dye
    0

    I'm also seeing this, with Umbraco 3.0.6

    Phil

     

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft