Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Fredrik Esseen 590 posts 805 karma points
    Jun 30, 2015 @ 12:35
    Fredrik Esseen
    0

    Umbraco Forms not findings its files

    Something must have gone wrong when i tried to install Umbraco forms. (Version 7.24) I get the following errors:

    enter image description here

    Is it possible to reinstall Forms in any way? I not very keen of just replacing the files in app_plugins and the bin files without knowing if it affects anything or if something has to been done in the db.

  • Dennis Aaen 4433 posts 17887 karma points admin hq c-trib
    Jun 30, 2015 @ 12:46
    Dennis Aaen
    0

    Hi froad,

    What you could try to fix this is to download the file called Umbraco.Forms.Files and then the verion that you are using at the moment http://nightly.umbraco.org/UmbracoForms/4.0/

    If this does not work then you could try uninstall the package, from Umbraco, and install it again, as a local package. You can download the package here. https://our.umbraco.org/projects/developer-tools/umbraco-forms

    Hope this helps, /Dennis

  • Fredrik Esseen 590 posts 805 karma points
    Jul 02, 2015 @ 06:55
    Fredrik Esseen
    0

    Thank you for info!

    I uninstalled the package and installed the latest package. The forms part seems to work but somethings went wrong with the tree. enter image description here

    Can I add the tree sections somehow manually?

  • Fredrik Esseen 590 posts 805 karma points
    Jul 08, 2015 @ 07:18
    Fredrik Esseen
    0

    I found this thread that seems to be the same problem:

    https://our.umbraco.org/forum/umbraco-7/using-umbraco-7/61745-Failed-to-retrieve-data-for-application-tree-forms-AutoFac-IOC-Umbraco-722-and-Forms

    But i have only installed the package and dont know if I have to dig around the coding part to solve my problem?

  • Fredrik Esseen 590 posts 805 karma points
    Aug 03, 2015 @ 13:00
    Fredrik Esseen
    0

    I have still not solved this problem and would appreciate some guidance where to look.

    Reinstalling or replacing the files wont work.

    I've looked at the config files applications.config and tree.config where is the logical place to look when im looking at the error message but it seems to be fine there?

    enter image description here

    enter image description here

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft