Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • rob 75 posts 170 karma points
    Oct 09, 2012 @ 18:01
    rob
    0

    Blumind map file not created

    have set the mapGraph flag to true

    <mapGraph>true</mapGraph>

    but either pulling or pushing a repository (full site) from another Umbraco instance and no mind map file is created.

    Where should it be created and what is it likey to be called ?

    thanks

  • rob 75 posts 170 karma points
    Oct 16, 2012 @ 17:02
    rob
    0

    I downloade the command line client thinking the code maybe in there but it is not.

    When did the mapGraph option last work, has anyone else managed to get any output?

  • Nikolay Arhangelov 15 posts 34 karma points
    Apr 11, 2014 @ 17:01
    Nikolay Arhangelov
    0

    This doesn't work for me either - I am using Courier 2.5.8 and Umbraco 6.1.3. When I create a revision, the graph is missing - I've usid this functionality before and I've seen the graph.

  • MuirisOG 378 posts 1276 karma points
    Nov 16, 2016 @ 14:02
    MuirisOG
    1

    Rob

    I've been playing around with Courier and noticed that the documentation shows the following setting

    <mapGraphs>true</mapGraphs>
    

    i.e. mapGraphs in the plural, whereas the setting that comes preinstalled in the courier.config file has mapGraph in the singular.

    Perhaps that's why it didn't work for you.

    (...and wow, you first posted this in 2012).

  • MuirisOG 378 posts 1276 karma points
    Nov 18, 2016 @ 14:03
    MuirisOG
    0

    Apologies everyone,

    <mapGraph> 
    

    works for me

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft