Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Pieter de Jong 6 posts 98 karma points
    Jul 10, 2020 @ 09:22
    Pieter de Jong
    1

    Multisite can reach eachothers root nodes

    Hi,

    Current Umbraco 8 implementation:

    • (Root) Website 1 (www.website1.com)
      • Page 1
      • Page 2
    • (Root) Website 2 (www.website2.com)
      • Page 1
      • ... etc

    A simple multisite implementation. HideTopLevelNodeFromPath = true, Works perfect, no problems. Only 1 little thingy...

    I can access an other rootnode by going to www.website1.com/website-2 (name of the other root node). Is this normal behaviour? Not good in my opinion.

    How can i fix this?

    Umbraco7 had that useDomainPrefixes tag in the umbracoSettings. Is there something like that in U8?

    Best regards, Pieter

  • Amir Khan 1282 posts 2739 karma points
    Jul 10, 2020 @ 16:34
    Amir Khan
    0

    Did you set the culture and hostname on each root by right clicking > culture and hostnames?

  • Pieter de Jong 6 posts 98 karma points
    Jul 13, 2020 @ 07:12
    Pieter de Jong
    0

    Hi Amir,

    Yes. every root nodes has its own hostname. But i can reach other root nodes by going to www.hostname1.com/[url/name of root node of hostname 2]

    Any ideas?

  • Sjaak van der Heide 34 posts 106 karma points
    Sep 09, 2020 @ 08:41
    Sjaak van der Heide
    1

    Has anyone found a fix for this. I'm also running into this issue.

  • LeaTark 20 posts 121 karma points
    May 21, 2024 @ 15:32
    LeaTark
    0

    Still seeing this issue in Umbraco 10. Any solutiuon?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft