Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Monis 5 posts 75 karma points
    27 days ago
    Monis
    0

    Actual Font is not displaying, its showing Times New Roman instead

    I am facing an issue of font after mapping the domain. Actual Font is not displaying, its showing Times New Roman instead. Anyone can help.

  • Alex Skrypnyk 5960 posts 22668 karma points MVP 4x admin c-trib
    27 days ago
    Alex Skrypnyk
    0

    Hi Monis

    How are you loading fonts on the page?

    Can you show the code or the site?

    Check browser's console - maybe there is some error

    Thanks,

    Alex

  • Monis 5 posts 75 karma points
    23 days ago
    Monis
    0

    Thanks Alex! Its fixed.

    I have one more issue, all the links in Umbraco8 starts with http, i have to change all links from http to https.

    Could you please assist me.

  • Alex Skrypnyk 5960 posts 22668 karma points MVP 4x admin c-trib
    23 days ago
    Alex Skrypnyk
    0

    Hi Monis

    Can you show me how do you render links?

    Alex

  • Amir Khan 1210 posts 2582 karma points
    23 days ago
    Amir Khan
    0

    Probably you want to right click on the homepage > Culture and Hostnames > make sure there is an https version. Or set it up in your redirects and it should just work.

  • Monis 5 posts 75 karma points
    1 week ago
    Monis
    0

    Thanks Amir (late reply), It worked after changing the domain name from Culture & Hostname. Thanks

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft