Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • John Dawson 22 posts 133 karma points
    1 week ago
    John Dawson
    0

    Error couldn't find JSON file on Umbraco Form

    An error has cropped up where, if I click a particular form in backoffice, I get the red error msg:

    Unable to load form: Could not find file 'e4293842-dd0c-4ed5-8d81-fd31648978da.json' in the folder workflows
    

    This means the form fails on live, although it does work correctly on the testing environment.

    I found this bug submission: https://github.com/umbraco/Umbraco.Forms.Issues/issues/407, but it doesn't offer a solution.

    Does anyone know what has caused this and how I can fix it, please?

    Thanks, John

    note: both live and test environments are Umbraco version 7.15.5 assembly: 1.0.7430.18881

    update: I deleted and recreated the form on live, and now when I try to submit on the frontend I get the error "Form cannot be found on disk"

  • AddWeb Solution Pvt. Ltd 90 posts 332 karma points
    1 week ago
    AddWeb Solution Pvt. Ltd
    1

    Hi John

    This should be resolved in one of the Umbraco Forms, as I saw on https://issues.umbraco.org/issue/CON-1231

    Check this out

  • John Dawson 22 posts 133 karma points
    1 week ago
    John Dawson
    0

    Okay, thanks, I think it must be something to do with source control overwriting the UmbracoForms/Data folder then.. I'll have a look into that.

    Thanks! John

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft