Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • tom-parker-em 3 posts 23 karma points
    May 22, 2021 @ 13:17
    tom-parker-em
    0

    Why am i getting this reference error when trying to display RTE content?

    Im getting this error both in and out of html.raw. Im using Umbraco8.

    Thanks :)

    error image

  • Brendan Rice 501 posts 915 karma points
    May 22, 2021 @ 16:34
    Brendan Rice
    0

    It seems like you are missing references Tom.

    Could you screenshot your project references in Visual Studio?

  • tom-parker-em 3 posts 23 karma points
    May 22, 2021 @ 16:40
    tom-parker-em
    0

    Hi Brendan

    Thanks for the reply.

    Here is a screenshot of part of my reference manager in vs. Thanks

    enter image description here

  • Brendan Rice 501 posts 915 karma points
    May 22, 2021 @ 17:02
    Brendan Rice
    0

    It looks like you are missing System.Web.Mvc and related dlls which suggests there is an issue with how the project/solution was created.

    Here is the related docs around how to set up a new Umbraco project using Nuget:

    https://our.umbraco.com/documentation/getting-started/setup/install/install-umbraco-with-nuget

    Hope this helps.

  • tom-parker-em 3 posts 23 karma points
    May 22, 2021 @ 19:52
    tom-parker-em
    0

    I have put a bit of time in to this project, is there any way to fix this other than starting again?

  • Brendan Rice 501 posts 915 karma points
    May 22, 2021 @ 20:48
    Brendan Rice
    0

    To be honest it would be quicker starting again and copying over files. If Umbraco and MVC isn't installed correctly you'll just waste more time.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft