Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Mona 32 posts 102 karma points
    Jul 08, 2021 @ 08:54
    Mona
    0

    Umbraco Multi language website not working

    Dears,

    I'm facing issue with Umbraco Multi language website English & Arabic. English (en-US) is working fine as default language. Arabic (ar-SA) secondary language is not working, showing 404 error, page does not exist. Domains setting with Culture and Hostnames

    http://localhost:4865 http://localhost:4865/ar

    I followed all steps of this link: https://www.youtube.com/watch?v=-vzxCdjq4FM&ab_channel=UmbracoHQ

    Please assist.

    enter image description hereenter image description hereenter image description hereenter image description hereenter image description here

  • Gerty Engrie 122 posts 472 karma points c-trib
    Jul 08, 2021 @ 14:14
    Gerty Engrie
    0

    Hi Mona,

    I see the links you provide are http:// but yet the domains you linked in the Culture and Domains popup are https:// Can you try changing them to http:// (or just leave them out, that's also valid)?

    Gerty

  • Mona 32 posts 102 karma points
    Jul 11, 2021 @ 09:55
    Mona
    0

    Dear Gerty,

    Thanks for reply. Regarding the http or https, English version is working in both cases but Arabic is not working. I don't know where and what i am missing.

    Could you plz assist me.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft