Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Rasmus Olofsson 23 posts 186 karma points c-trib
    Oct 19, 2021 @ 10:27
    Rasmus Olofsson
    0

    All nested content is empty after upgrading from 8.6.4 to 8.17.0

    Hi, all nested content information is empty after upgrading from 8.6.4 to 8.17.0

    Has anyone else experienced this and managed to solve it?

  • Luuk Peters 6 posts 27 karma points
    Oct 25, 2021 @ 12:55
    Luuk Peters
    0

    I've updated from Umbraco 8.11.1 to 8.17.0 and I'm seeing the same behaviour. All my nested content shows blank. It's not just that the fields are empty, the nested content tab shows nothing...

    Edit: I've found the cause of the problem and a solution (in my case). The problem here is that I use a dictionary key for the name of the tab (#Abstract title text content tab). When using this tab in a data type for nested content, this tab will not work. It's as if Umbraco 8.17 can't find a match between the tab name.

    When I change the name of the tab to a fixed name and update the data type used for the nested content, the nested content fields load fine.

  • Luuk Peters 6 posts 27 karma points
    Oct 26, 2021 @ 06:42
    Luuk Peters
    0

    I can confirm that in a new/empty Umbraco 8.17.0 the issue with the dictionary is also present and not caused by the upgrade. I've created a bug report for this: https://github.com/umbraco/Umbraco-CMS/issues/11494

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft