Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Carsten Pedersen 4 posts 75 karma points
    Jul 29, 2022 @ 10:06
    Carsten Pedersen
    0

    v10: MediaIndexPopulator exception

    Version 10.0.0

    On a newly upgraded db and with a clean TEMP folder, I get the following after an otherwise clean startup/login and clicking on the first content node.

    Some hint on where to start searching for bad data appreciated.

    Thanks!

    "Index populating failed for populator {Populator}","@l":"Error","@x":"System.InvalidOperationException: Sequence contains more than one matching element\r
       at System.Linq.ThrowHelper.ThrowMoreThanOneMatchException()\r
       at System.Linq.Enumerable.TryGetSingle[TSource](IEnumerable`1 source, Func`2 predicate, Boolean& found)\r
       at Umbraco.Cms.Core.PropertyEditors.PropertyEditorCollection.get_Item(String alias)\r
       at Umbraco.Cms.Infrastructure.Examine.BaseValueSetBuilder`1.AddPropertyValue(IProperty property, String culture, String segment, IDictionary`2 values)\r
       at Umbraco.Cms.Infrastructure.Examine.MediaValueSetBuilder.GetValueSets(IMedia[] media)+MoveNext()\r
       at System.Linq.Lookup`2.Create(IEnumerable`1 source, Func`2 keySelector, IEqualityComparer`1 comparer)\r
       at System.Linq.GroupedEnumerable`2.ToList()\r
       at Umbraco.Cms.Infrastructure.Examine.UmbracoContentIndex.PerformIndexItems(IEnumerable`1 values, Action`1 onComplete)\r
       at Umbraco.Cms.Infrastructure.Examine.MediaIndexPopulator.PopulateIndexes(IReadOnlyList`1 indexes)\r
       at Umbraco.Cms.Infrastructure.Examine.ExamineIndexRebuilder.RebuildIndexes(Boolean onlyEmptyIndexes, TimeSpan delay, CancellationToken cancellationToken)","Populator":"Umbraco.Cms.Infrastructure.Examine.MediaIndexPopulator","SourceContext":"Umbraco.Cms.Infrastructure.Examine.ExamineIndexRebuilder","ProcessId":4328,"ProcessName":"GO2.Umbraco10","ThreadId":18,"ApplicationId":"ef59b8480ab41c4f59f29235b0098bc1f8813ab4","MachineName":"PC34-T15P","Log4NetLevel":"ERROR"}
    
  • SteveV 54 posts 239 karma points
    Sep 26, 2022 @ 11:25
    SteveV
    0

    I'm in the same situation. Did you find a solution?

  • ewuski 76 posts 221 karma points
    24 days ago
    ewuski
    0

    Same thing here, anybody found a solution?

    Basically we are unable to rebuild the interneal and externak indexes. This is one of the errors we encountered.

    Umbraco 10.4.0.

    Did you sorted out your issues?

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft