Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Kåre Mai 29 posts 207 karma points
    27 days ago
    Kåre Mai
    0

    ExternalIndex corrupted (wrong path)

    Hi,

    Our ExternalIndex is not working anymore and i get all sorts of errors in the log.

    System.IO.FileNotFoundException: Could not find file 'C:\Windows\TEMP\ExamineIndexes\db54d6a2928214e00581c19fa50a0ed6\ExternalIndex\_65.si'.
    File name: 'C:\Windows\TEMP\ExamineIndexes\db54d6a2928214e00581c19fa50a0ed6\ExternalIndex\_65.si'
    

    There is no folder under ExamineIndexes named "db54...".

    I have the following subfolders:

    \InternalIndex \MembersIndex \UmbracoFormsRecordsIndex

    If i go to the the ExternalIndex backend management it states:

    Could not find file 'C:\Windows\TEMP\ExamineIndexes\db54d6a2928214e00581c19fa50a0ed6\ExternalIndex\_65.si'. It may not be possible to rebuild the index. Please try deleting the entire ExternalIndex folder and then attempt to rebuild it again
    

    But i can't delete the requested folder as it does not exist!

    We're running Umbraco 13.1.0.

  • Alex Skrypnyk 6132 posts 23951 karma points MVP 7x admin c-trib
    26 days ago
    Alex Skrypnyk
    0

    Hi Kåre

    Did you try to rebuild all indexes? Does the solution have correct permissions to files and folders on the disk?

    Alex

  • Kåre Mai 29 posts 207 karma points
    26 days ago
    Kåre Mai
    0

    Yes i can rebuild the other indexes just fine.

    Only the ExternalIndex gives this error with the wrong path. I don't know why it wants that db

  • Kåre Mai 29 posts 207 karma points
    18 days ago
    Kåre Mai
    100

    I upgraded to Umbraco 13.2.2 and that have fixed the issue.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft