Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Carlos Mosqueda 239 posts 428 karma points
    Sep 23, 2016 @ 18:07
    Carlos Mosqueda
    0

    Video is uploaded, Umbraco shows Server Error, but file is uploaded to server

    We are trying to upload a video to Umbraco 7.2. We are having an issue where we can't upload a 131mb file. A while back we changed the web.config to allow upwards of 1GB files, and set the time out to '99999'.

    We have set in the Web.Config settings for file uploads of upwards of 1.5 GB and timeout of '99999'. We are not seeing any errors in the Trace Logs, but Umbraco shows us a "Server Error occurred", dialog box when it goes and uploads the video.

    This thing is that when we go to the file system on the server, we see the file has been uploaded.

    We have in the past been able to upload 300mb files. Would the error be happening from IIS and is IIS overwriting the Web.Config settings? Could this be the issue?

    Like I said, the file does get uploaded to the Media folder in the file system on the server, BUT it is not visible in the Umbraco admin interface.

  • Axel Barth 3 posts 74 karma points
    Nov 16, 2016 @ 18:10
    Axel Barth
    0

    Hi Carlos,

    did you solve this issue, already?

    Could be anything, really.

    Which browser are you using? There seem to be a familiar issue with IE9 or IEs which are set to compatibility view.

    Did you try other browsers (e.g. Chrome or Firefox)?

    Did you try debugging the issue with developer tools and/or AngularJS Batarang? I would need more information to help you with this one.

    Best regards, Axel

    P.S.: If you are interested in a working video solution for UmbracoCMS, get in touch! We built a plugin to upload, manage and integrate online videos in UmbracoCMS.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft