Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Abdul Rahim 12 posts 82 karma points
    Feb 05, 2018 @ 06:06
    Abdul Rahim
    0

    Media upload issue - Umbraco version 7.7.6 assembly: 1.0.6528.26344

    Hi Guys,

    I am not able to upload media files after upgrading from version 7.2.8 to version 7.7.6. It is working perfectly in staging environment(located in another server). Find the attached screenshots for reference.

    Error displayed in Media section enter image description here

    Console Error enter image description here

    Error Log enter image description here

    Thanks, Abdul

  • Nigel Wilson 853 posts 1824 karma points
    Feb 05, 2018 @ 06:49
    Nigel Wilson
    0

    Hi Abdul

    Just to tick things off the list - have you double checked the permissions on the media folder on your live site ?

    Cheers

    Nigel

  • Abdul Rahim 12 posts 82 karma points
    Feb 06, 2018 @ 04:48
    Abdul Rahim
    0

    Hi Nigel,

    Thanks for your reply.

    This is the permission for media folder. I've already given all permissions. enter image description here

    Also, I can upload media items using the side menu link.

    enter image description here

    Thanks,

    Abdul

  • Abdul Rahim 12 posts 82 karma points
    Feb 20, 2018 @ 09:54
    Abdul Rahim
    0

    Hi Guys,

    Any clue?

  • Abdul Rahim 12 posts 82 karma points
    Apr 17, 2018 @ 05:51
    Abdul Rahim
    0

    Hi,

    I didn't get a solution for this. Can anyone help?

    I am not able to upload media files after upgrading from version 7.2.8 to version 7.7.6. It is working perfectly in staging environment(located in another server). Find the attached screenshots for reference.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft