Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Riaz 5 posts 75 karma points
    Jul 08, 2018 @ 05:55
    Riaz
    0

    Site not working even after configuring trust level to full

    Please check the image, i do still get this error even after configuring the trust level to "full". Kindly support.

    enter image description here

  • Owain Williams 326 posts 978 karma points MVP c-trib
    Jul 08, 2018 @ 20:10
    Owain Williams
    0

    Hi Riaz,

    This looks like you are running Umbraco Forms, what version are you using?

    By any chance, have you had Umbraco Contour installed at some point and now trying to use Umbraco Forms?

    O.

  • Riaz 5 posts 75 karma points
    Jul 09, 2018 @ 06:24
    Riaz
    0

    Thank you Owain,

    I am using UmbracoForms.Package.4.4.4 .

    I never installed Contour , from the beginning we are using only umbraco forms.

    I developed the website in local development environment using visual studio code and then i just moved all the content to the godaddy shared hosting server which has plesk control panel and still i am trying to use the SQL CE. is that ok ?

  • Owain Williams 326 posts 978 karma points MVP c-trib
    Jul 09, 2018 @ 07:19
    Owain Williams
    0

    It seems to be a common issue with GoDaddy from what I can find when searching websites. If I find anything that might help, I'll drop a message here.

    Maybe worth dropping GoDaddy support an email?

    O.

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft