Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Martin 278 posts 661 karma points
    Aug 19, 2018 @ 18:39
    Martin
    0

    Checkbox - Autosaves the page?

    Hi all,

    I'm using the new true/false checkbox property editor on 7.12.

    Is it suppose to "save" the content page when you change the state of the checkbox?

    Thanks

    Martin

  • Jan Skovgaard 11264 posts 23592 karma points MVP 8x admin c-trib
    Aug 19, 2018 @ 18:57
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Martin

    No that does not sound correct - Did you use it on a fresh install you have setup yourself or does it happen with the starter kit?

    /Jan

  • Jan Skovgaard 11264 posts 23592 karma points MVP 8x admin c-trib
    Aug 19, 2018 @ 19:06
    Jan Skovgaard
    100

    Hi Martin

    Just installed a fresh version of 7.12 and I can confirm this is happening too.

    So this is something that should be filed on the issue tracker - Do you feel like doing it or would you like to have me do it? :)

    /Jan

  • Martin 278 posts 661 karma points
    Aug 19, 2018 @ 19:09
    Martin
    0

    Hi Jan,

    If you can add the issue, thanks.

  • Martin 278 posts 661 karma points
    Aug 19, 2018 @ 19:12
    Martin
    0

    Hi Jan,

    Ive never added an issue before. Im one of those "designer types". If you can add the issue please. Thanks.

  • Jan Skovgaard 11264 posts 23592 karma points MVP 8x admin c-trib
    Aug 19, 2018 @ 19:16
    Jan Skovgaard
    0

    Hi Martin

    I filed a bug report here http://issues.umbraco.org/issue/U4-11585

    /Jan

  • Jan Skovgaard 11264 posts 23592 karma points MVP 8x admin c-trib
    Aug 20, 2018 @ 03:31
    Jan Skovgaard
    0

    So turns out I suffer from bad memory :-) - The issue has already been reported last week here http://issues.umbraco.org/issue/U4-11571 and it's fixed in the upcoming patch release of Umbraco 7.12.1, which will be released early this week.

    Cheers, Jan

  • Martin 278 posts 661 karma points
    Aug 19, 2018 @ 19:07
    Martin
    0

    Hi Jan,

    Its a new Umbraco Cloud install.

    It not only happens on content pages, but within the developer section, where the new checkbox is used. I'll contact Cloud support and see if they can maybe have a look at my environments and replicate.

    Thanks

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft