Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Kieron 109 posts 284 karma points
    Nov 07, 2018 @ 12:23
    Kieron
    0

    First User, with ID 0, is constantly reported as 'Saving but not Publishing' in The Dashboard plugin

    Hi as above, using The Dashboard plugin, the first user created in Umbraco is constantly reported as doing the below; (and i know nobody is logging in as the user and doing it)

    enter image description here

    This is annoying because above this list is one item that's actually useful to see, so is this because user 0 runs some automated tasks or something? Or do i need to refer to The Dashboard?

    Thank you.

  • Markus Johansson 1536 posts 4318 karma points
    Nov 07, 2018 @ 15:31
    Markus Johansson
    1

    Hi!

    User 0 is the "admin"-account or the first account created when installing Umbraco.

    Do you have any custom code that uses the "Content Service"?

    // m

  • Kieron 109 posts 284 karma points
    Nov 07, 2018 @ 15:40
    Kieron
    0

    Ive fiddled around with and have a custom index? Not sure if that's Content Service though.

  • Markus Johansson 1536 posts 4318 karma points
    Nov 08, 2018 @ 09:29
    Markus Johansson
    0

    Hi!

    The Content Service is used if you update content nodes from your custom code, not sure if you are doing that? You could search your code for "ContentService" to see if you are using it anywhere to save or update data.

    It might also be that there is stuff saved in the log that should not be presented in the dashboard - but I just want to start with making sure that you don't do any stuff in your code that creates these entries before debugging the package.

    Cheers!

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft