Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • David Amri 183 posts 686 karma points
    Jan 22, 2019 @ 08:09
    David Amri
    0

    Host and domain setting error

    Hi, I have two sites within one umbraco installation. When adding a second domain to one of either sites i get a console error:

    Error: Duplicates in a repeater are not allowed. Repeater: url in node.urls key: string:http://domaintwo.com

    Also in the "Info" tab of each node the url is missing?

    Below an example of the domain names used:

    1. domainone.com
    2. domaintwo.com (when adding this I get the error and no urls will show in the info tab of the nodes)

    When having these two domains the nodes will get the console error. Any ideas? I would really need some help with this.

    Best regards /David

  • Jan Skovgaard 11244 posts 23437 karma points MVP 6x admin c-trib
    Jan 25, 2019 @ 11:11
    Jan Skovgaard
    0

    Hi David

    I vaguely recall that there once was a bug that reminds me of the scenarios you describe above but that was a few years back - So I'm wondering what the exact version of Umbraco you're experiencing this on is?

    /Jan

  • David Amri 183 posts 686 karma points
    Jan 25, 2019 @ 11:48
    David Amri
    0

    Hi Jan, I'm on 7.11.1

  • David Amri 183 posts 686 karma points
    Feb 01, 2019 @ 12:12
    David Amri
    100

    For some reason this now works... The error is not thrown anymore and I can see all of the link in the info tab. I have no idea what I did to fix this... :)

  • Nicholas Westby 1906 posts 6364 karma points c-trib
    Jun 08, 2019 @ 00:58
    Nicholas Westby
    0

    FYI, the fix for this is due in Umbraco 7.15.0: https://github.com/umbraco/Umbraco-CMS/issues/3842

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft