Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Denis 47 posts 68 karma points
    Jan 30, 2012 @ 09:26
    Denis
    0

    Upload button not working

    Hello,

    for first i wan to tell that this package is realy great. Please do not stop with developing !!!

    I have one problem, i have install package 2.0 on umbraco 4.7.1 and 4.7.1.1 and i have same problem.

    In content, my textpage have bodyText field and umbracoFile/Uload datatype

    When i set theme, for example "Start" theme, my upload/browse button is not open upload dialog,
    nothing is happend when i click to Browse/Upload button...

    Please advice me what to do ...

    Thank You

  • Denis 47 posts 68 karma points
    Feb 03, 2012 @ 21:13
    Denis
    0

    Any replay please ?

  • Daniel Bardi 913 posts 2540 karma points
    Jul 02, 2012 @ 23:46
    Daniel Bardi
    0

    I apologize for the delay in my response.

    Are you still having this issue?  Please run firebug (or similar) and let me know if you see a javascript error.

    Thanks.

  • Denis 47 posts 68 karma points
    Jul 03, 2012 @ 13:14
    Denis
    0

    I have try again with theme, it is not working. In Firebug there are not any errors, it seams tha script onclick is not wiered up, maybe there is not class or id for jquery, replaced, changed or delted...

  • Denis 47 posts 68 karma points
    Jul 03, 2012 @ 22:33
    Denis
    0

    i have tested again, if i click on button "Browse" nothing is hapend, if i click in text box on right side, file  dialog is opened ...

  • Daniel Bardi 913 posts 2540 karma points
    Jul 03, 2012 @ 23:37
    Daniel Bardi
    0

    Every browser has it's own way of displaying the file upload input field... try in chrome and see if you get the same result.

  • Denis 47 posts 68 karma points
    Jul 03, 2012 @ 23:41
    Denis
    0

    not same result

    on firefox  Browse button not working, click on edit box working

    on chrome  Browse button not working, click on edit box not working

  • Denis 47 posts 68 karma points
    Jul 03, 2012 @ 23:44
    Denis
    0

    i have more try, clicking in the middle of Button and edit box dialog is opened, maybe controls are overlaped

  • Daniel Bardi 913 posts 2540 karma points
    Jul 03, 2012 @ 23:47
    Daniel Bardi
    0

    It appears to be overlapping controls (z-index) issue... I have other projects on table so I'll have to put that fix on the back burner.. if you can get the dialog open other than the expected way, then do that for now.. was there any other issues that you noticed?

  • Denis 47 posts 68 karma points
    Jul 03, 2012 @ 23:49
    Denis
    0

    yes, i have add in to <input name="ctl00$body$prop_image"... with firebug style z-index: 99999 and now is ok...

  • Denis 47 posts 68 karma points
    Jul 03, 2012 @ 23:51
    Denis
    0

    i have not try other isues, if clients can not add an image ... i have only test and uninstall...

    where can i define z-index ? css ?

  • Denis 47 posts 68 karma points
    Jul 05, 2012 @ 11:35
    Denis
    0

    With Internet Explorer 9 editing content window, width is not 100% it is only about 600px !

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft