Copied to clipboard

Flag this post as spam?

This post will be reported to the moderators as potential spam to be looked at


  • Tarik Es 16 posts 127 karma points
    Sep 09, 2020 @ 16:20
    Tarik Es
    0

    Images not downloading

    Installed in 8.6.4, the download function doesn't work and I can't see any errors to report. When you click on the download button, simply nothing happens.

  • Simon Campbell 25 posts 347 karma points
    Sep 10, 2020 @ 07:55
    Simon Campbell
    0

    Hi Tarik

    I just tried on an 8.6.4 installation that I have; no problems as far as I can see, everything worked as expected.

    Did you install via the Packages tab within Umbraco or some other way?

    Were there any errors in the developer console?

  • Tarik Es 16 posts 127 karma points
    Sep 10, 2020 @ 09:52
    Tarik Es
    100

    Hi Simon

    Thank you for responding, I installed manually by downloading the package first, then install it via the backoffice.

    No errors in the console at all.

    EDIT: I uninstalled the package, installed it directly from the packages section within the backoffice and the download works.

  • Simon Campbell 25 posts 347 karma points
    Sep 10, 2020 @ 10:08
    Simon Campbell
    0

    Hi Tarik,

    Hmm, maybe the package you downloaded wasn't the right version? When you use the packages section in Umbraco it will automatically select the right version based on your Umbraco version.

    Anyway, glad you got it working :-)

  • Tarik Es 16 posts 127 karma points
    Sep 10, 2020 @ 10:14
    Tarik Es
    0

    Not sure, I just clicked the big blue button with the latest version.

    Thank you for following up - great package!

Please Sign in or register to post replies

Write your reply to:

Draft